2012. augusztus 30., csütörtök

Líra vagy vizuális irodalom?


Mint már jeleztem, tanulom az írást, mint mesterséget egy ideje, és érzem is, hogy sokat fejlődtem, de mindig találok valamit, ami új dolog és sok mindent újra gondoltat velem.



Fekete álomhős


Csapzottan ébredt, fekete bőrén gyöngyözött az izzadtság, szeme virított a sötétben, melyen hamarosan apró vérerecskék képződtek...
Már három éjszaka álmodtam egy fekete férfiról, s nem tudom mi az üzenete. Lehet, hogy valamelyik előző életemben az voltam, ez rendben is van, elfogadom, de miért ismétlődik és miért botlok lépten-nyomon beléjük?
Ma is lementem úszni. Kivételesen nagyon tiszta volt ma a víz, s a halak ott úszkáltak a lábam között, eddig még nem láttam egyet sem. Ma már ötször sikerült átúsznom az öblöt, igaz, néha meg kellett állni, mert néhány gumimatracost, vagy csak beszélgetőket kellett kikerülni, de ez már haladás, ahhoz képest, hogy 6 hete még csak 10-15 métert úsztam, igaz, azt a távot kb. 7-8 szor. Az öböl kb. háromszor annyi lehet,  bár lehet, hogy több, mert nehéz megsaccolni. 

Édes érzések

Sokáig nem voltam kész a nagymamiságra, mostanában viszont teljesen másként érzek. A képen Luca unokám a lányom ölében, amikor a skypon néztük egymást, a webkamerával készítettem a képet. :)




2012. augusztus 28., kedd

Amikor fáj az ember foga...


Négy napja keményen szenvedek a fogfájástól, valószínűleg huzatot kaptam, dehát ezt a hőséget nem lehet másképp elviselni, minthogy huzatot csinálunk.



2012. augusztus 24., péntek

Mondd meg a neved, megmondom ki vagy!


Sokszor írtam már arról, hogy a számmisztika volt az, ami igazán elindított a spirituális úton. Mikor először megcsináltam a név és születési dátumom elemzését, csak ültem a papírjaim felett a döbbenettől, ez még 1996-ban, a teljesebb pedig 1997-ben volt, mert akkor vettem meg egy ezzel foglalkozó könyvet.


KIEMELT BEJEGYZÉS

A világ tényleg annyi, amennyit látunk belőle? - 'SEMMI SEM TÖRTÉNIK VÉLETLENÜL!'

A világ tényleg annyi, amennyit látunk belőle? - 'SEMMI SEM TÖRTÉNIK VÉLETLENÜL!'

Népszerű bejegyzések