2012. október 29., hétfő

Kegyetlen október

A világban folyó katasztrófák, problémák mellett az emberi gondok eltörpülnek, mégis sokszor úgy érezzük, hogy nehéz az a kereszt, amit cipelnünk kell.
Az, hogy az életem alakul, az nincs véletlenül, és nagyon remélem, hogy nem érződik panaszkodásnak semmi sem, mert attól távol állok. Minden, ami jött, jön, az sorsszerű, azt meg kell élni, abból tanulni kell.
Főként azért osztom meg életem történéseit, hogy másoknak erőt adjon, esetleg tanuljanak belőle, vagy csak egy olvasmány valakinek. 

2012. október 26., péntek

Az adósság 22-es csapdája

Most elmesélem, hogyan lehet adósságot csinálni úgy is, hogy semmit sem teszünk, semmit sem fogyasztunk és az adósság mégis nő, halmozódik, kamatozik, s lehet, hogy vannak olyanok, akik nem is tudnak róla... és még csak meg sem lehet szabadulni tőle. 



2012. október 24., szerda

Hová mész te, kis nyulacska...

Az van, hogy egyszerűen nem marad időm ide sem írni... Ismét megjártam Pestet, Dunakeszit, s tegnap ismét átjöttem a Mátrán... Októberben annyit utaztam eddig, amennyit egy átlag ember talán több év alatt utazik. 


2012. október 19., péntek

Vissza a pörgésbe...

Visszatértem a régi énemhez egy szintig. Úgy fogom fel, hogy mikor még Magyarországon éltem, túl voltam pörögve. Utána Ibizán következett az elcsendesedés időszaka, most azt hiszem meg kell találnom az arany középutat...


undefined

2012. október 14., vasárnap

Személyes év ide vagy oda...

Személyes évem van, ami még november 28-ig tart, s hát 9 évvel ezelőtt volt ilyen, akkor minden sikerült, most meg semmi sem akar....













8-as számú Személyes Év

A karrier éve. Anayagilag a legjobb, a gyarapodás időszaka. Veszélye azonban, hogy nagyon erős a rezgése, óriási a pörgés: a jót és a rosszat egyaránt kapod. A magánélet a karrier ellenében működik: el kell döntened, melyikre koncentrálsz, mert a kettő egyszerre most nem működik. Optimistának és nagyvonalúnak kell lenned, mert csak ez által lehetsz sikeres. Ez az év sok sikert hoz, de sok rosszindulatot és ellenséget is.

Néhány netes jelzést idézek, s teszek hozzá kommentet. Sajnos nagyon kevés az időm mostanában, de mivel ez a téma most még nagyon is aktuális, magamat is érdekel, mit hozok ki a végére. 

2012. október 10., szerda

Valóban nincsenek véletlenek

Már a csapból is az folyik, hogy mindenki tervezze meg az életét. Azt kell mondjam, hogy én sosem terveztem nagyon előre, mert az életünk igazából egy nagyobb terv részeként alakul. 

undefined

KIEMELT BEJEGYZÉS

A világ tényleg annyi, amennyit látunk belőle? - 'SEMMI SEM TÖRTÉNIK VÉLETLENÜL!'

A világ tényleg annyi, amennyit látunk belőle? - 'SEMMI SEM TÖRTÉNIK VÉLETLENÜL!'

Népszerű bejegyzések