2010. május 22., szombat

Hol van a többi blog?

Az van, hogy nem találok itt hangulatjeleket, pedig én szeretem őket használni. S nem sikerült megtalálnom a többi blogot sem, hogy lenne egy blogger lista, amikből én is olvasnék. Szóval olyan egyedül érzem itt magam, azt se tudom, olvas-e valaki, semmi visszajelzés, a bloghoz nincs számláló se, szóval lehet, hogy törlöm és keresek egy másik helyet, ahol írhatok 
Aki esetleg olvassa, itt jelzem, hogy ismét felkerült egy vers a honlapomra. 
A szigeten ma csodálatos idő volt, bár nem volt kedvem menni sehová. A párom dolgozik, én meg tettem-vettem a lakásban, még van mit, de már kezd otthonná válni, s jó érzés, hogy közös életünk most már kettesben folytatódik, nincsenek lakótársaink. 
Ha valaki olvassa, segítsen már, hogyan lehet elővarázsolni a többi blogot, és lehet-e beszúrni hangulatjeleket. :):)

2010. május 21., péntek

Próba, a honlapomon lévő blog helyett

Mikre rá nem szánom magam! :):)
A honlapomon, olyan nehezen tudom már megjelentetni a blog oldalt, s sok minden nem működik jól, hogy úgy döntöttem, máshol kezdek írni, és a linkjét teszem be a honlapra. Itt biztosan lesznek új olvasók, így rólam egy keveset. Közel ötvenévesen egy kicsi faluból egy spanyol szigetre költöztem, s legtöbbször kis szösszeneteket írok az itteni mindennapjaimból, vagy ha egyéb mondandóm van.
http://lenabelicosa.5mp.eu

Még nem találtam meg, hogy vannak-e itt hangulatjelek, de majd kiigazodom. :)

Tegnap nagyon elvette a kedvemet, hogy nem találtam a belvárosban hét üzletben sem tejfölt. Ma már nem is megyek több üzletbe, inkább a mai menüt variáltam át. :)
Ma ismét bátrabb lettem. Megfigyeltem, hogy sok lakás előtt, ha elmegyek, vékony harmatcseppként szállnak rám a vízcsöppek, s nem értettem, honnan. Vizesen teregetik ki a ruhát. Most én is így tettem, 2-3 darabbal, merthogy azért nem volt érdemes a gépet bekapcsolni, s muszáj voltam külön mosni, mert fogott. A harmadikon, ahogyan lengeti a szél, mire leért a járdára alattunk, valóban csak némi kis érzet, ami a járókelőkre hullhatott, az is egy rövid ideig. 21 fok biztosan van, s a szél is lengedez, 15 perc múlva már nem csepegett, vagy még hamarabb, nem mértem az időt. Az is bátorság volt, hogy ilyen magasan kihajolok az ablakból, míg teregetek, ám valóban sikerült leküzdeni a tériszonyomat, s most még vizes ruhát is kiteregettem. Azért az erkély, vagy terasz nagyon jó lenne, ám örülök, hogy végre ez a kis lakás összejött. :)

KIEMELT BEJEGYZÉS

A világ tényleg annyi, amennyit látunk belőle? - 'SEMMI SEM TÖRTÉNIK VÉLETLENÜL!'

A világ tényleg annyi, amennyit látunk belőle? - 'SEMMI SEM TÖRTÉNIK VÉLETLENÜL!'

Népszerű bejegyzések