Bármilyen nehéz helyzetben vagyunk is, bárhol vagyunk is, most a legfontosabb, hogy szeretetet érezzünk, és minden gondolatunkat minden nehézség ellenére fordítsuk át pozitívba...

undefined


Most ismét lesznek, akik fanyalogva azt mondják erre a posztra, hogy próbálom másokra rátukmálni a mondókámat. Azok ne olvassák tovább.
Az én helyzetem sem rózsás és még nagyon sok emberé a világban, mégis úgy érzem, hogy minden ellenére ki kell tartani, minden gondolatunkat át kell fordítani, és nem szabad hagyni, hogy a félelem a kilátástalanságtól lerántson, és dühöt, haragot kezdjünk el érezni. Most bármi is van, igen is úgy állok hozzá, hogy majd minden rendben lesz, és ez így is lesz. A családomban is próbálom ezt tenni, hogy a szeretet ereje legyen a meghatározó a december 21-e körüli időben.
Nagyon sok írás kering a világban, vannak, akik a fény oldaláról, vannak akik a sötétség oldaláról írnak. Olybá tűnhet, hogy a sok féle elmélet ismét csak humbug, mint sok világvége várás időpont körül. undefinedÉn most is úgy gondolom, hogy nem lesz világvége, de minden rajtunk múlik, hogyan alakulnak majd a dolgok. Valóban lesz-e három napos sötétség, pólusváltás, katasztrófák sorozata, vagy pedig nem. Most beidézek néhány írásból, melyeket a facebookon olvastam, ott meg is osztottam őket, mert fontos, hogy mások is olvassák, még akkor is, ha nem értik meg minden sorát, vagy berzenkednek ellene. A Föld rezgése már olyan szinten rezeg, amilyenen kell, és nekünk embereknek ehhez kell alkalmazkodni.
A Földnek is van lelke, az írás szerint 9 dimenziós, és Gaia tudja, hogy elkerülhető a vég, de nekünk, rajta élőknek is részt kell venni a folyamatban.
S fontos tudni, hogy nem vagyunk ebben a folyamatban sem egyedül...
Most idézek néhány írásból, melyeket médiumok csatornáztak, s előadások anyagai.

Tudatváltás 2012. december 21.
Mama Sa - Érd - 2012-11-24.
Én szeretetből vagyok jelen e világban, és szeretetből adok.
A Föld


A föld ugyanolyan élő organizmus, mint az ember. Egy dologban különbözünk, az emberi sejt vibrációja más, mint a Föld vibrációja. Ha elég energiát gyűjtünk össze, más formában jelenünk meg. A Földben ugyanúgy lélek van, mint az emberben. Isteni tudatosság! Tudatában van önmagával, élő személyiség.
Mi is hatunk rá és ő is ránk. Nagyon magas, 9. dimenziós tudatosságú, ezért képes a bolygót életben tartani és a pályáján tartani. Képes érezni a növények, az állatok és az emberek kisugárzását. Minden élőt érzékel.
A Földünk olyan széles tudatossággal tud jelen lenni, hogy minden rajta élővel tudatosságban van. Ez nagyon magas frekvencia. Ahogy halad a Föld belsejéből kifelé, úgy csökkenti a rezgését, hogy a felszínen manifesztálódni tudjanak a dolgok. A belseje nem olyan sűrű, mint azt elképzeljük. Bentről kifelé csökkenti a rezgését. A Föld a légkörét valamint a földkéreg 100-150km vastagságú rétegét a rajta lévő élővel, életben tartja. A belőlünk kisugárzó gondolatok és érzések és a belőle kisugárzó érzések határozzák meg az időjárást. Minél alacsonyabb a rezgésünk, annál kiszámíthatatlanabb az időjárás. Gaia mindig pozitív energiát sugároz ki, és mindig egyensúlyba akar kerülni. Ahol óriási különbségek vannak, ott „megrázza magát „ ki kell, hogy egyenlítődjön. Egy-egy óriási katasztrófa után az emberekben megindul a szeretet a segíteni akarás, az empátia stb. ez kell az egyensúlyba jutáshoz.
Földrengés – halál – együttérzés.
Az együttérzés emeli a rezonanciát. Valamikor mindenhol mediterrán éghajlat volt. Nem azért van hideg és forró öv, hogy valaki megfagyjon, vagy meghűljön. Így egyenlíti ki Gaia a frekvenciát. Mitől függ, hogy hol élek?
Én, mint lélek valamilyen frekvenciát akarok megélni. Ehhez választom meg, hogy hová szülessek.
Emelkedik a Föld vibrációja, így lehet, hogy átírom a vállalásom, amit ugyanebben a testben, de új életformában indítok el. A mi tejútrendszerünkben ezek a bolygók vannak, ilyen pályán, ilyen frekvencián és ez nem véletlen! Meghatározott feladata van minden bolygónak, még akkor is, ha most nincs rajta élet. Az, hogy te a Földet választottad az csak egy dolog. Mehettél volna a Marsra is. Azért vagyunk itt, mert itt a Földön akarjuk megtapasztalni az életet. Itt a Földön minden az érzésről szól és nem a fizikai megnyilvánulásról. Ha itt élsz, akkor ezt akartad megtapasztalni! Minden bolygón tapasztalni akarnak, ha az egyensúly megbillen, az egész Galaxis megbillen! És az egész Galaxis megpróbál visszaállni.
Ha a mi bolygórendszerünk kibillen negatív irányba, akkor a központ küld magasabb energiát.
Ezt hívjuk Foton övnek
A Foton öv kúp alakú energia. Az egész Tejútrendszer belefér. Időről-időre egyensúlyt teremt.
Mi most olyan időszakhoz értünk el, mikor ez a Foton öv eléri a Naprendszerünket, így egyensúlyba kerülhet. Nem csak a Naprendszer, hanem a bolygónk és Te is! Ez akkor is bekövetkezik, ha Te nem akarod!
Mi történik, ha egy alacsonyabb rezgésű bolygó találkozik egy magasabb rezgésű övvel? Összeütközés történik!
A Foton öv össztömege nagyobb, mint a bolygóé. Ez a csattanás el tudná pusztítani a Földet! A Föld pontosan tudja, hogy neki magasabb frekvenciára kell jutnia, hogy túlélje a találkozót. A bolygó lelke már megemelte a rezgését olyan szintre, hogy együtt tudjon rezegni a Foton övvel.
Kérdés: fel veszik-e az élők? Fel fog erősödni minden érzés, ami benned van! Ha többségében pozitív érzés van benned, akkor az! Ha félelem, aggódás, pánik, akkor az! Úgy fel fog erősödni, amit a fizikai test nem fog elbírni.
A saját félelmedbe fogsz belehalni!
Azt nem tudjuk megakadályozni, hogy a Foton övbe behatoljunk? De Igen! Egyénileg megélheted a boldogságot, és ez kisugárzódik a környezetedre! A Földön lejátszódó eseményeket – 150km mélységig a belőlünk kisugárzott érzések határozzák meg. Ezért nagy a felelőssége minden embernek, hogy az érzéseivel emeli, vagy csökkenti a Föld rezonanciáját. Ha alacsony energia lesz jelen, a Föld elindít egy pólusváltást. Megrázza magát. Ahhoz, hogy egy másik valóságot indítson el, meg kell változtatnia a mozgását. Ha ez bekövetkezik, nagyon kevesen élik túl!
Mi a pólusváltást meg tudjuk változtatni azzal, hogy belépünk a szeretet valóságába. December 21-én belépünk a Foton öv magjába! Ebben az időszakban a szeretetre koncentráljunk. Nézzük meg, hogyan tudjuk megtartani a szeretet vibrációját! Egyensúlyban kell lennünk. Nem véletlen az időpontban való egybeesés. Karácsony a szeretet ünnepe. Az emberek jelentős számban a családjukkal, békében-szeretetben ünnepelnek. Könnyebb a magasabb rezgésben megmaradni! Március végéig kell a magasabb rezgést megtartani. A foton öv lassú mozgással engedi ránk az információt. 3 hónapunk van arra, hogy alkalmazkodjunk. Egyensúlyba kell kerülnünk, uralnunk kell a félelmeinket!
Uralnunk kell, ami félelemből manifesztálódik! Ha én félek valamitől, azonnal manifesztálódni fog!
December 21-22-23-án, ha szeretetben vagy, lehetőséged lesz rá nem azonnal meghalni! (tudom, nem túl magyaros, de Mama sa is így mondta.) Próbálj a 3 napra olyan programot írni magadnak, amivel a szeretetet meg tudod tartani. Bármi történjen is, Te a szeretetben maradj!
Ha a 3 hónap alatt nem tudunk felemelkedni a magasabb rezgésre, akkor pólusváltás, vagy katasztrófa sorozat történik. Ha megtartjuk, akkor 10-15 év alatt jutunk el az 5. dimenzióba. A három hónap alatt az életed folytatódik, de ha aggodalmaskodsz, az életedbe fog kerülni! Mama sa kérése: Önmagadért tedd meg azt, hogy legalább a nem baj állapotába kerülj! Mindent el kell követnünk azért, hogy a környezetünkben élő embereket nyugtatgassuk! Van lehetőségem segíteni, hogy nyugodt állapotba kerüljön.
A Föld most 12,6 Hrz-en rezeg. Néhány hét múlva 13 Hrz-en fog rezegni. Ez a fizikai testet nagyon megviseli!
Bárhol fáj, fogadd szeretettel! Nem kell orvoshoz szaladozni. Tudd, hogy ettől van.
Minden felfokozott állapotba fog kerülni! Ne félj! Őrizd a szeretetet. Te a szeretetet, a békét a hálát választottad. Bármi is lesz! Te a szeretetet akarod! A tudatod mélyén ott van, hogy mit kell majd tenned, hiszen a hosszú életek során átéltél már hasonlót! Van minta a tudatalattidban! Csak akkor nem érted, ha aggodalmaskodsz!
Mindegy mi módon, de kerülj a boldogság állapotába. Kövess el mindent, hogy visszajuss a béke állapotába.
A bennünk lévő energia kisugárzódik. Ezért tud minden az univerzumból visszajönni hozzánk. Ha boldogságot sugárzol ki, akkor az fog visszatérni hozzád. Ha haragot és gyűlöletet, akkor az fog eltalálni téged!
Akkor is figyelj rá, ha egyedül vagy! Akkor is emeled a Föld kisugárzását. Nem csak magadért, a többi emberért is nagy a felelősséged. Azokért is,, akik nem tudják, hogy mit kellene nekik csinálni, és azokért is, akik tagadják mindezt! Egyedül vagy, és egyszer csak azt érzed, hogy szomorú lettél. Ez azért van, mert egy másik ember szomorúsága elért hozzád! Gyorsan cseréld ki az érzést! Igen! Ahhoz, hogy pozitív energiát érjek el, nagy odafigyelés és nagyobb energia kell, de ezt tanuljuk már évek óta! Fejleszd ki a belső figyelőt! Aki örökké figyel, és figyelmeztet, hoppá, itt vagy! Én nem akarom ezt érezni! Most könnyebb elérni a pozitív érzést, mint korábban, mert minden felgyorsult a világban. Akkor, ha beérünk a Foton övbe, még gyorsabb lesz minden!
Azonnal ki kell cserélni az érzést, mert különben már ott is lesz! Azonnal manifesztálódik. Nem lesz idő a lassú átmenetre. Több bolygó már átélte a Foton övvel való találkozást. Decembertől mi is belekerülünk.
Ha nem sikerül a lassú átmenet és jön a pólusváltás, nagyobb lélekjelenlétre lesz szükség, hogy túléld. Nem lehetetlen, de ez kevesebbeknek fog sikerülni.
A pólusváltás során a Föld klímája megváltozik. A tengerparti országokat el fogja borítani a víz, lehet, hogy ahol meleg volt, most hideg lesz. Nem biztos, hogy ebben a testben át tudjuk vészelni.
Ha ezt a 3 hónapot szeretetben, békében és az együttérzés állapotában töltjük, esélyt kapunk arra, hogy újra építsük az életet! Nem a többiek fogják előidézni a Te távozásodat a Földről, hanem Te magad!
Ha nem a békét és a szeretetet választod!  Ha az van benned, hogy a „foton övtől félek”, akkor ezt kell átalakítani. Nem szabad félni! Foglalkozni kell vele, szembe kell nézni vele!
Igen! Meghalhatok! El kell fogadni, hogy elhagyhatod a tested. Meghalni szebb dolog, mint megszületni.
Ahhoz, hogy megszüless, nagyobb energiára van szükség! Az elme fél a haláltól, de ezt valójában le lehet győzni. Ne aggodalmaskodjatok!
Mi van, ha nem éled túl? Integetsz!! Hahó, a jövő hónapban jövök! Akár egy hónap múlva is leszülethetsz.
Az asztál síkon a jelenlegi életedet fogod élni. Mivel azonnal mindent megteremtesz, ha az kedves neked, akkor ugyanilyen házban, ugyanilyen bútorok között, stb, hiszen ami a gondolatodban vágyként megfogalmazódik, az azonnal ott lesz!
Az asztrál síkon amire rágondolsz, azonnal ott van!Miért akarja a lélek a dimenzióváltást megélni? Azért, mert ilyen tapasztalata még nincsen! A bolygóval túlélni mindent!
(Innen kérések és válaszok jönnek, így a jegyzet nem annyira egységes)
20-25 ezer évenként éljük át a Foton övvel való találkozást. Utóbb sajnos csattanással végződött! Most felfelé kell mennünk! A 3 nap sötétség csak akkor következik be, ha pólusváltás lesz! lyen már sokszor volt a Föld életében. Ez nem decemberre várható. És rajtunk múlik, hogy megtörténik-e.

A december 21-22-23 a lényeg. Ekkor légy boldog! Bárhol lehetsz boldog! Egyedül is lehetsz boldog!
Nem tudod megakadályozni a találkozást. Bárhol vagy, boldog legyél!
Ez a lényeg, ezt kell megcsinálni. Ha nem tudod, meghalhatsz! Jó előre tervezd el minden percét.

21-22-én találkozunk a 13 Hrz-zel! A Föld minden lakossága egyszerre fogja megtapasztalni ezt a rezgést. 2000 évig nem fog a Föld kilépni belőle. Ennek a hatása a velünk egy naprendszerben lévő összes bolygóra vonatkozik.
Ha pólusváltás van, akkor nincs szükség élelemre! Lassú változásnál a gazdasági és a politikai életben lehetnek bizonytalanságok, ezért lehet szükség élelemre. Ahol kapzsiság van jelen, ott a Foton öv hatására az emberek kibillennek. Nincs kőbe vésve a pólusváltás! Mi, emberek határozzuk meg, hogy megtörténik-e. Mindenkit meg kell szólítani, akit csak tudunk, hátha sikerül! A családon belül, ha a felnőttek békességben vannak egymással a gyerekek is erre fognak szavazni. Ha a domináns energia a félelemre szavaz, ő is arra szavaz.
Új világot építünk! Minden nap légy boldog! Hozd ki abból a napból a legjobbat!
A boldogság olyan formában érkezik, amit én Isteni kegyelemnek hívok! Csak erre a pár hónapra mondd ki, hogy én nem akarok haragudni senkire! Nem akarok aggodalmaskodni! Ha valamitől félned kell? Hát önmagadtól kell félni! De állítsd meg a félelmet! Bocs, de én a békére szavazok! Bocs, de én a szeretetet választottam!
A Foton öv hatása egyéni utazás! Elindítja azt a változást, ami a Bardóra való belépést segíti.
A foton öv a magasabb tudatosság, amikor magadba fogadod, el kell hagynod az alacsonyabb síkot és egy magasabb síkra kell kerülnöd! Ehhez egy rövid időre el kell hagynod a fizikai tested. Te, mint fénylény, egy dimenziókapun
Érzékelem! Meghalsz az alacsonyabb frekvencián, és újjászületsz egy magasabb frekvencián.
El kell hagynod a fizikai tested. A Bardó, a halálfélelem frekvenciája. Ha félsz a haláltól benne ragadsz az érzésben Te csak mondd ki, Én a szeretetre szavazok! És a magasabb frekvenciára tartok! Ennyi!
Minél jobban szembenézel a halállal, annál gyorsabban fog ez megtörténni.
A 4-5. dimenzió között nagyobb a frekvencia távolság ezért éber tudatosságban történik az átlépés.
Én a szeretet vagyok! Én a boldogságban vagyok! Ha ezt tudod tartani, akkor gyorsan fog megtörténni.
A Bardón mindenkinek át kell menni. Szétnyílik a tudatosságod és a világmindenség leszel!
Ha nem tudod megcsinálni, az Asztrál síkra kerülsz vissza.
Vagy nagyon pánikolsz, vagy nagyon boldog leszel! És tudni fogod, hogy meghaltál.
Egyszerre csak tudni fogod, hogy a fizikai síkon meghaltál. A gondolatodon múlik, hogy visszatérsz.
Mindenki át fogja élni. Van, aki úgy, hogy bocs, de nem tudok visszajönni. Más úgy, hogy „Itt vagyok!
Az ötödik dimenzión is van bennem harag, de pillanatok alatt ki tudom cserélni: Én a szeretetet akarom! Belső kényszer, hogy azonnal cseréld! Más szemmel látsz!
Egységérzet. Te meg ő egyek vagyunk! Mi egységben vagyunk. Belül egységet érzünk és az nem a távolságtól függ. Kontinenseken is át hatol! Az egész bolygóval is egységben vagyunk, egységet érzünk.
Vagy meghalunk, vagy megvilágosodunk! Vagy máshol folytatjuk az életünket.
Milyen vágyaink lesznek? Kinek akarunk teremteni? Mivel a boldogság állapotában leszel, csak adni akarsz!
Új életet fogsz kezdeni! Másként fogsz élni!
A Bardón az áthaladás egyéni. A megvilágosodás nagyon egyéni és nagyon gyors lesz… Csak akkor tud megtörténni, ha már boldog vagy! Nem fordítva! Megvilágosodom és akkor majd boldog leszek!
Előtte kell a boldogság állapotában lenni! Ezt kell elérni. Ott lesz benned a folyamatos tudás!
Minden itt van benned! Amire csak szükséged lehet, itt van benned! A lényeg, hogy már előtte élvezd az életed!
A totális boldogtalanságból is meg lehet világosodni, de az nagyon ritka! Szinte lehetetlen.
Felelősségünk van ezzel az információval a többi ember felé.
Azt nézd meg, hogy mire vágysz! Azt sugározd ki az emberek felé! Mindig lásd magad előtt a Földet! A legnagyobb boldogságot! Nincs rossz döntés! Ahol vagy, ott légy boldog!
Ha egyedül vagy, akkor is légy boldog!Bárhol is vagy, légy boldog! Mindig arra figyelj, hogy az adott pillanatban jól érezd magad! Nem kell minden félelmet egyszerre lerakni.  A legfontosabb terület a szív területe.
Ha belépsz az ötödik dimenzióba beleszeretsz az életbe! Belülről jön! Új otthont fogunk építeni. A Föld gyógyításával fogunk foglalkozni. Mindenki megéli önmagát, rendbe hozza a testét!
Rengeteg találmány lesz. Új energiaforrások lesznek. Az idő, mint viszonyítási pont meg fog szűnni!
Benti változás! Az örök mostban fogsz élni!
Fizikai változás! Másik pályára áll a Föld, így más időérzet lesz. Ez egy gyönyörű, hosszú folyamat!
Utólag fogsz rájönni, hogy megváltozott.
Pénz
A pénz szerepe meg fog változni így, ahogy most van meg fog szűnni. Megvonódik a hatalma az emberek felett. A legtöbb területen meg fog szűnni, el fog értéktelenedni. Az élet lesz önmagában a fontos!
Meg fogjuk tudni teremteni, amire szükségünk van. Nem feltétlenül a fizetésedért fogsz dolgozni.
Mindig arra gondolj, ha jön az anyagi ellehetetlenedéstől való félelem, hogy„ Nem baj, úgy is megoldódik!”
Nem vagyok hajlandó félni. Addig van bankvilág, még azok, akik ott akarnak dolgozni, életben tartják.
Ha nem lesz, aki behajtókét akar dolgozni, az is meg fog szűnni. A pránát fogjuk használni energiaforrásnak. Ezzel fogunk világítani, ez fogja hajtani az autót. Megtisztul a környezet, átalakul a közlekedés. Lebegő járműveket fogunk használni. Először egy gyönyörű technikai fejlődés fog lezajlani, majd az is el fog tűnni.
Minden lépcsőfokot meg kell járni. Egyéni ütemben fog megtörténni. A szeretetben felgyorsul minden.
Egy időben lesz jelen az 5-6-7. dimenzió, egy helyen leszünk az 5-6-7 dimenzióbeliekkel.
Aki nem tud emelkedni, meg fog halni. Lebontja a fizikai testét!
A 3. dimenzió a félelem, az aggodalom helye. Mindenben önmagára gondol. Amikor kér, önmagának kér. Azért akar gyereket, hogy legyen, aki szereti.
A 4. dimenzióban felismered, hogy te már nem akarod ezt!
Oda akarsz figyelni a másikra! Háttérbe tudod tenni magadat! Felismered a saját félelmeidet és kijelented.
Na elég! Én nem akarom ezt érezni! Nem akarok így élni! Én a szeretetet választom!
Most folyton átcsusszanunk a két dimenzió között. Amikor kicserélem az érzést a 4. dimenzióban vagyok!
A gondolataink meghatározott frekvenciával sugárzódnak ki. A 4. dimenzióban érzem, hogy Isten a legjobbat akarja nekem! Elkezdek rá figyelni! Ott van belül, veled! Ott van vágyként! Képes vagy kommunikálni vele! Kérdezel, és válaszol! Ha megnyugtatásra van szükséged, akkor megnyugtat! Minél jobban megérzed ezt, annál jobban vágysz rá. Az 5. dimenzióban már nem veszíted el vele a kapcsolatot. Már nem kapkodsz, automatikusan őt várod! Érzed, hogy veled van Isten!


---
2012.12.21.  A korszakváltás... ♥

"A Föld és az emberiség ezen időszakban a nagy ugrásra készül.
Erőt gyűjtünk, hogy a felemelkedés december 21.-i időportálon, egy új korszakba lépjünk, amely elhozza a várva várt változást a Földön. Visszahúzó kollektív erők, minden lehetséges módon próbálják a nagy váltás időpontját, sötét erőtérbe burkolni. Félelemkeltő hírközlések világ vége hangulatot árasztanak, hogy minél több embert a sötétség energiáiba tartsanak.
A kollektív tudatot a félelem, düh, zavaradottság, kilátástalanság alacsony rezgésű energiákra hangolják, hogy megakadályozzák a felemelkedést.
A téli napforduló napján, nem lesz „három napos sötétség”, sem pólusváltás, nem történik nagy katasztrófa, ez az időpont egy világkorszak lezárását és újkor eljövetelét hozza el.
A hatalmas kozmikus események, a jövőben kiválthatnak nagyobb változásokat a Földön, de ez nem most jön el.
A mostani változás bennünk fog lezajlani, és egyáltalán nem mindegy, hogy ebben az időpontban, mely világképhez, energiához vagy tudatossághoz kapcsolódunk.
Tudatosan meg kell választanunk, hogy mely teremtő valósághoz tartozunk, mihez adjuk a teremtő energiánkat.
A szeretetre, a fényre és a felemelkedés isteni ajándékaira fókuszálunk –e, vagy a félelemmel teli régi energiára, amely gúzsba köti isteni mivoltunkat.
A visszahúzó energia a kollektív tudatosságból ered, az emberek félelme a változástól, az isteni haragtól és ítélet napjától, régóta belénk ültetett világvége eljövetelétől való rettegés, a régi rendszerek hiedelmeinek a terméke mindaz.
A dimenzióváltás nem olyan, mint a halál, nem fogunk fénnyé válni, vagy átlebegni egy másik világba, ami velünk történik, az a szív központú új világba való átlépés ami előszór belül zajlik le, mindenkiben, és utána globálisan.
Sok félreértés van, és sok félreértelmezett tanítás erről a folyamatról, az egyik dimenzió a másikban létezik, így csupán egy magasabb tudati szintre lépünk át, Föld Anyával együtt, és új világot fogunk teremteni. A felemelkedés új tudatossági szintre való emelkedés, amely spirituálisan, szellemileg, és lelkileg történik, fizikai síkban, pedig egy új korszakba való átlépést hoz, amely hatására emberileg kell majd kollektíve megváltoznunk.
Az egész folyamat hosszabb időintervallumot foglal magába 1987.-ben elindult ennek az előkészülete, 2012.12.21. lesz a csúcspontja, utána pedig a nagy átalakulás, amely sok szinten fog megtörténni.
Még sok csoda vár ránk, ne hagyd, hogy a kollektív félelem hullám magával rántson, ne tarts semmitől, és a vég óráját senki sem ismeri, csak az Isten!"

---



Foton öv

1961-ben fedezték fel műholdak segítségével, hogy a Plejádok körül valami furcsa, aranyló energia felhő jelenik meg. Pontosan nem tudták definiálni, hogy mi ez, de az észrevehető volt, hogy határozottan közeledik a Naprendszer felé.
Ahogy Napunk halad az Alcyone körül, ki és belép ebbe az övbe, amit Foton övnek nevezünk.
Napunk keresztülhalad a Foton övön megközelítőleg 2000 év alatt és a övön kívül 11.000 évig. A teljes ciklus felépítése: a naprendszerünk belép a Foton övbe (2000 év), kilép a Galaktikus Éjszakába (11.000 év), és ismét be (2000 év), és ismét ki (11.000 év).
A foton keletkezéséről, a fizika szintjén annyi elmondható, hogy amikor egy pozitron találkozik egy elektronnal, a másodperc töredéke alatt lenullázódik a töltésük, és a kiegyenlítődés pillanatában az anyag energiává, fotonná, fénnyé alakul át. Tulajdonképpen ez az abszolút Fény, ami a részecskék találkozásából született.
Akármilyen megdöbbentő ís, a NASA először kidolgozta a tervet a Foton öv felrobbantására, és állítólag tettek is erre kísérleteket. Ez tökéletesen kifejezi ezen csoport valódi szándékait, hatalmi gőgjét, és hamis mindenhatóság tudatát. Hamarosan azonban rá kellett döbbenniük, hogy a Foton övet nem tudják megsemmisíteni, és az határozottan, ellentmondást nem tűrve közeledik.
A Nap 1998-ban lépett be a Foton övbe, amit a csillagászok is visszaigazoltak, ugyanis igen intenzív napaktivitás volt akkortájt, és különféle napkitörések zajlottak a felületén.
A tudósok bejelentése szerint az utóbbi évek legnagyobb viharai dúltak most a Nap felszínén, és a Föld mágneses terét elért gázfelhők mérsékelt geomagnetikus viharokat keltettek. Ezek következtében a műholdas rendszerek, az elektromos hálózatok, és a mobiltelefonos hálózatok is megbénulhattak részlegesen. Mivel a gázok elektromosan töltött részecskéket tartalmaznak, ezért valóban érzékelhetőek voltak ezek a zavarok a távközlési, a műholdas, az áramszolgáltató, és a navigációs rendszerekben. Arról is vannak statisztikai adatok, hogy az emberek érzelmi, és mentális állapotára is erősen hathatnak ezek a napkitörések, ilyenkor több baleset, katasztrófa, és akár erőszakos cselekmény is történik. A nap jelenléte a Foton övben 2002-től vált teljessé.
A tudósok az előrejelzéseikben sok olyan dolgot említenek, melyek részben már érzékelhetőek, csak talán finomabban, és nem egy univerzális kataklizma jellegével. Arról beszélnek, hogy a szeizmikus aktivitás fokozódhat, vagyis földrengések, vulkán kitörések, nagyobb gyakorisággal várhatóak. Esetlegesen pólusváltás is történhet, és ezeket a jeleket valóban már mind tapasztaljuk is. Ha a Nap lép be először a Foton övbe - mondták a tudósok -, akkor lehet, hogy 5-6 napra teljesen kialszik az égbolt fénye, és totális sötétség borul a Földre. Sőt bizonyos fokú lehűlés is elkezdődhet, ami akár egy átmeneti, kisebb fajta jégkorszakkal is felér majd. Utána pedig, az abszolút Fény sugárzó jelenléte lesz várható.
A Plejádok üzenetei úgy szóltak, Barbara Hand Clow szerint, hogy 1987. március 16-a és 22-e között a Föld belépett a Foton övbe, egyetlen hétre. Ezután, minden évben egy héttel ez előtt léptünk a Fénysávba, és egy héttel ez után hagytuk el ezt a mezőt. Vagyis minden évben kitolódik ez az időszak 2-2 héttel. 1988-ban már három hetet, 1998-ban pedig már közel fél évet tartózkodott a Földbolygó a Foton öv sugarában. Minden évben, az idő hossza növekedni fog 2012-es esztendő téli napfordulójáig, amikor a Föld teljes keringési pályája a Foton övben lesz, és ezzel a Nagy Ciklus véget ér és ez az a dátum, amikor a maják naptára is végződik.
A Foton övbe való belépés óta a Földre nagyon erős spirituális energiák áramlottak, ez elindította finoman ezt az átalakulási folyamatot. Ahogy haladunk előre az időben, egyre többször vagyunk ennek a spirituális átalakító erőnek a hatása alatt, egyre többet tartózkodik a Föld a Foton övben, így az átalakító hatások egyre folyamatosabban és intenzívebben érnek bennünket.
A Foton övvel való találkozás valóban hozhat kataklizmákat, mint ahogy a legutóbbi Oroszlán világkorszakhoz kötődik Atlantisz pusztulása is, és az azt követő Özönvíz, i.e. 10 800 körül. Tehát a Foton övbe való belépés, nem mindig kellemes, de mindenképpen egy hihetetlen mély transzformáció. Lehetőség az emlékezésre, egy kvantum ugrás megélésére, amikor is egy egész civilizáció felemelkedhet a létspirálján egy magasabb szintre.
A mi kollektív és egyéni rezgésszintünkön múlik, hogy mit fogunk ebből megélni.
Amikor végleg megérkezik a Föld ebbe az állapotba, akkor ez a változásokkal teli szakasz lezárul és egy stabil állandó szakasz következik be.

Források:
Tudatváltás 2012
A korszakváltás
A Foton öv