2012. november 29., csütörtök

Szeretni és szeretve lenni...

Szeretni és szeretve lenni, csak ennyi a vágyam... 



Bizony, még az utolsó nap is tartogatott a számomra meglepetést a 8-as személyes évből, és ha azt jó évnek lehet mondani, akkor mit várhatok a 9-as évtől, ami ma indul. 

A születésnapom talán egy fordulópont nemcsak számmisztikailag megközelítve, hanem az életutamon is. Ma délelőtt olyan mélypontra kerültem, amiből azt hittem nem tudok kimászni. De elmentem délután a faluba, és közben folyton vitáztam magammal. Az, hogy ennyi negatív esemény érjen egy év alatt, s főleg az utolsó két hónapban, az sem volt biztos ok nélkül, bár az, amit most érzek, ami hab a tortán, és egyelőre nem osztok meg senkivel, mert talán csak túl reagálom, mindenesetre letargiába, önsajnálatba, elvonulásra késztetett. 

Sikerült azonban hazafelé jövet a gondolataimat pozitív mederbe terelni, főleg, hogy el kezdett esni az eső is, és mind a két kezem tele volt, még esernyőt sem tudtam volna nyitni, és el kezdtem kérni, mint már néhányszor, hogy álljon el az eső, ameddig hazaérek. És ismét meghallgatásra talált. Nem tudom, hogy ez teremtés-e, vagy egy kicsit tudom befolyásolni az időjárást, mindenesetre az eső csak szemetelt, és még a nap is kisütött arra az időre, ameddig anyumhoz értem. Utána már eshetett. 

Azt kezdtem érezni, hogy nem szabad megfutamodnom, sem feladnom, sem pedig elvonulnom a világ elől. Ha ezt meg tudtam tenni, akkor mást is megfogok.

9-es személyes év

A 9-es személyes év a beteljesedés és a befejezés éve. Most búcsút kell intenünk régi viselkedésmintáinknak, és azon berögzült hiedelmeinknek, melyek már nem szolgálják a javunkat. Itt az idő, hogy leltárt készítsünk, és érzelmi nagytakarítást végezzünk. Ez a szellem, a test és a lélek megtisztításának az esztendeje. Itt az ideje, hogy rendet csináljunk mind az érzelmeinket, mind a fizikai környezetünket tekintve. Újíttassuk fel, vagy egyszerűen csak rendezzük át a lakásunkat, és fordítsuk ezt az időszakot arra, hogy leselejtezzük megunt ruháinkat és bútorainkat. Ezek a dolgok alapvető fontosságúak a 9-es év sikeréhez. Bármennyire is szeretnénk elvonulni a világtól, ne hódoljunk be ennek a késztetésünknek, inkább menjünk ki a természetbe, és tegyünk egy nagy sétát! Séta közben elgondolkodhatunk azon, hogyan bánunk az emberekkel és saját magunkkal. Ne vesztegessük önsajnálatra az időnket, inkább sétáljuk ki magunkból a lelki békénket megzavaró gondolatokat.
Ebben az évben lejár egy kilencéves ciklus, lezárva egyfajta életmódot és megcsillant egy újfajta életmódra szóló lehetőséget.
A 9 mindent magában foglal, tartalmazza az összes előző rezgést, ezért változatos életesemények jöhetnek. A ciklus befejező köre ez, többnyire nem új üzlet beindításáról, munkáról, társkapcsolatról szól.
A 9 legmélyebb vágyaink és álmaink megvalósulásának száma is. Ha kellően dolgoztunk önmagunk megtisztításán, követtük személyes  fejlődésünk ciklusát, a 9-es év nagy beteljesülést hozhat. Ha egyensúlyba hoztad karmikus mérleged, elvégezted amit kellett, most belekezdhetsz álmaid kapcsolatába, vagy egy csodálatos üzleti vállalkozásba.
Kiváló időszak ez a lelki önvizsgálatra, az előző évek fejlődése során felhalmozott dolgok maradványaitól való megszabadulásra, az éretlen érzelmek, negatív gondolkodás és más korlátozó viselkedésminták felismerésére. Ebben az évben lehet a legkönnyebben elengedni a negatív dolgokat, ha együttműködsz a ciklussal.
A 9-es év tele van hangulati ingadozásokkal, váratlan történésekkel. A nem működő kapcsolatoknak vége szakad.

A fenti szöveget azután olvastam, hogy hazaértem, és ez is megerősített, hogy igazam van, hinnem kell magamban. Biztos ismét egy próbatétel, aminek ki lettem téve, remélem, hogy jól jövök ki majd belőle.
Ha már rákerestem a 9-es személyes évre, megnéztem a mai Harmónia kártyámat is. Ha már szülinap van, akkor kicsit olvasok milyen üzenetek vannak mára. 

Kedves Léna !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Ingathatatlanság hatja át.
Lótusz - harmónia

India legősibb szimbólumainak egyike. A nyíló lótuszvirág a kibomló lélek jelképe. Az ezerlevelű lótuszvirág a víz színén lebeg, mégis száraz marad, a harmonikus élet üzenetét hozza. A HarmoNet központi szimbóluma. Azt mutatja, hogy a tiszta ember nem ragad meg az anyagban. Az anyaggal együtt, de mégis afelett létezik, ahogy a lótusz lebeg a víz színén. Az ősvizeken megszülető lótusz az élet első megjelenését is képviseli. A nap melege kelti életre, a sárban gyökeredzik, a víz táplálja, virága a levegőben lebeg. Élete 4 őselemet egyesít. Egyszerre szoláris és lunáris szimbólum, egyesíti a szellemet és az anyagot, a tüzet és a vizet, a férfit és a nőt. Magában hordoz minden lehetőséget. Az egyetlen szárból kihajtó két virág a tökéletes házasságot jelképezi. Gyümölcse, levelei, virágai kör alakúak, a lét örök körforgását jelentik.
Szepes Mária halálának napján a virágot az ő emlékére ajánlottuk fel. Ha szeretted őt, gyújts gyertyát emlékére.
Szerelmi üzenete: A pár már nem két fél, hanem Egy-séget alkot, ez a harmonikus házasság, a beteljesült kapcsolat. Párkeresőknek üzeni, hogy a megalkuvás helyett  a tökéletesség ami elég jó számodra!
Ezt mondja neked:
  • Üzeni, hogy az élet minden területén meg kell találnod a jin és jang egységét, továbbá, hogy minden körülmények között meg kell őrizned erkölcsi tisztaságodat, ahogy a lótusz a szennyes vízben is fehéren él.
  • Idézd fel azt az élethelyzetet, mikor ezt sikerült megvalósítanod, és azt is mikor ez nem igazán sikerült. Vond le tanulságot.
  • Üzeni, hogy a szellemi virágzás nem valósítható meg harmónia nélkül. Olvasd a HamoNet spiritualitásról, lélekről, ezotériáról szóló oldalait!
Erre is gondolj: Lótusz ülés a jógában - vedd fel ezt a pózt, és meditálj. A lótuszról egy meseszép luxuskocsit is elneveztek. Nézz róla képeket, gazdagságot hoz! Beavató, ugyanakkor a karmát felszínre hozó, tisztító jelkép. Olvasd Ady versét a Fehér lótuszokról: "Vén, bűnös, mély lelkemből néha / Csodálatos forróság buzog…/ S, íme kinyílnak hirtelen/ Csúf tükrén a fehér lótuszok."

Napi horoszkóp 2012. november 29.

A meggazdagodás módozatain töri a fejét, de ehhez be kell látnia, hogy ön nem az a típus, aki gépiesen tudna bármivel is foglalkozni hosszasan. Csak abból lehet haszna is, amit igazán örömmel tesz. Vegye komolyan a hobbiját is!

Tegnap este a fiammal mentem Recskre, és hatalmas volt a Telihold, mert ugye tegnap volt, november 28-án. Először homály fedte, mintha köd takarta volna, vagy inkább egy fályolfelhő mögé bújt, ahogy haladtunk a kocsiból néztem, amint egyre tisztább lett, és lenyűgözött. Szerintem az éjjeli álmot is ez váltotta ki. Biztos ez sem volt véletlenül.

Nos, ezek a gondolatok fontosak, és jókor érkeztek. Hamarosan meggyújtok egy gyertyát és meditálok is. A sok köszöntés ellenére, amiket kaptam, most mégis olyan magányosnak érzem magam, mint talán még soha....Most már szeretni szeretnék, és szeretve lenni... Az éjjeli álmom talán lehetővé teszi.
Amikor képet kerestem, találtam egy jó idézetet is, most ezzel zárom a posztot. 

„Napjaink bajaira az orvosság az…
hogy odaajándékozod magad azoknak,
akik olyan mélyre zuhantak, hogy a remény is elhagyta őket”.
( René Bazin író )

Nincsenek megjegyzések:

KIEMELT BEJEGYZÉS

A világ tényleg annyi, amennyit látunk belőle? - 'SEMMI SEM TÖRTÉNIK VÉLETLENÜL!'

A világ tényleg annyi, amennyit látunk belőle? - 'SEMMI SEM TÖRTÉNIK VÉLETLENÜL!'

Népszerű bejegyzések